Întâlnirea Anuală a Membrilor Corporativi ANEVAR

09.12.2013 17:07

Dragi membri,

 

Anul acesta, Întâlnirea Membrilor Corporativi ANEVAR are un invitat special: Steve Shaw, binecunoscut trainer şi consultant în domeniul financiar şi al evaluării, cu peste 12.000 de ore de training la activ, susţinute în peste 50 de ţări. Este pentru a treia oară când Steve vine în România la invitaţia noastră şi sperăm să fie o surpriză plăcuta atât pentru cei care au avut şansa să participe la seminariile lui, cât şi pentru cei care nu au reuşit să-l cunoască.

 

Steve va susţine o prezentare despre managementul firmelor de servicii profesionale, cu accent pe firmele de evaluare, ce va beneficia de traducere simultană. Evenimentul se adresează reprezentanţilor, managerilor şi acţionarilor firmelor care desfăşoară activităţi de evaluare.

 

În plus, v-am mai pregătit şi alte surprize pe care vă invităm să le descoperiţi la Sinaia.

 

În speranţa că v-am stârnit interesul, vă aşteptăm la Întâlnirea Anuală a Membrilor Corporativi ANEVAR, ce va avea loc la Hotel New Montana din Sinaia - sala Symposium, în zilele de sâmbăta, 14 decembrie (orele 13:00-18:00), şi duminică, 15 decembrie (orele 09:30-12:00).

 

Programul evenimentului va fi disponibil în scurt timp.

Sursa : ANEVAR